Stadiul lucrarilor de constructie a celor 120 de locuinte ANL situate in Port

Stadiul lucrarilor de constructie a celor 120 de locuinte ANL situate in Port

Lucrările la cele 120 de locuinţe ANL situate în Port se află în plină desfăşurare. Construcţia celor trei ansambluri a câte 40 de locuinţe se realizează prin Agenţia Naţională pentru Locuinţe, în cadrul Programului de construcţii locuinţe pentru tineri destinate închirierii, iar lucrările de sistematizare a zonei şi cele de racordare a blocurilor la reţelele urbane de utilităţi revin în sarcina administraţiei locale.
În prezent, Blocul 1 este construit în proporţie de aproximativ 70 la sută, Blocul 2, aproximativ 60 la sută, iar Blocul 3, circa 50 la sută. Din cele 120 de locuinţe, 24 sunt apartamente cu două camere, iar 96 sunt garsoniere. 10 la sută din totalul locuinţelor sunt apartamente construite special pentru persoanele cu dizabilităţi. Termenul prevăzut pentru finalizarea celor 120 de locuinte ce vor fi repartizate de municipalitate este 31 decembrie 2014.
În ceea ce priveşte partea de lucrări ce îi revine municipalităţii, contractul pentru introducerea reţelelor de utilităţi (apă, canalizare menajeră, canalizare pluvială şi iluminat) se află în derulare, având ca termen de finalizare sfârşitul lunii decembrie. De asemenea, municipalitatea a finalizat procedura de licitaţii pentru sistematizarea pe verticală a zonei, constând în parcări, carosabil, spaţii verzi şi toaletarea întregii zone, iar în aproximativ o săptămână se va semna contractul de lucrări

Ultima modificare: 13.10.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Incubatorul de afaceri pentru sprijinirea intreprinderilor mici din Giurgiu va fi extins

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.